top of page

TJENESTER

lhm-1-25.jpg
pussoppselv1.jpg
120769538_3724664147584535_2600323916514

Tømrer

Vi utfører en rekke snekker og tømrer arbeid. Renovering og restaureringsprosjekter kan være tidkrevende og omfattende. Vi har erfaring innen en rekke oppussingsprosjekter og renovering. Renovering av gamle bygg krever kunnskap om byggemåte og bruk av materiell. Ta kontakt for en befaring, vi hjelper deg å realisere dine drømmer. 

Flislegging

Flislegging krever presisjon i hvert steg for å sørge at man får et ønskelig resultat. Gjennom flere års erfaring innen flislegging har vi lært til å sørge at presisjon står ikke i veien for rask og ryddig gjennomførsel. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne i prosess.

Mur og betong

Vårt team har høy ekspertise innen arbeid med mur og betong. Vi utfører alle typer forskallings, støp og murerarbeid. Vi alltid strekker oss til å finne beste løsning for å tilfredsstille deres behov. Ta kontakt hvis du lurer på noe. 

Image by Yoann Siloine

Belegningsstein

Belegningsstein er blitt mer og mer populært på gårdsplasser hager og i uteplasser. Det er et stort utvalg av nyprodusert stein som kommer i en rekke forskjellige størrelser, farger og ulike overflater. Ta kontakt med oss for å finne riktig løsning til deres ide med belegningsstein. 

Maler

Vi utfører alt fra innvendig og utvendig malearbeid. Skal du først male innvendig eller utvendig så er det viktig å vite at malingen skal vare i mange år og gi et utmerket resultat. Vedlikehold av fasaden er like viktig med tanke på besparelser i fremtiden. Ta kontakt så hjelpe vi deg med alt fra A til Å. 

Ta kontakt med oss!

bottom of page